BEDANKT!

Wij hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvend bod voor uw auto.

Het kan zijn dat wij nog even contact met u opnemen indien er aanvullende vragen zijn. Wij willen u een goed en realistisch bod doen.

Op zoek naar een nieuwe auto? Bekijk het aanbod op onze website of om langs in één van onze vestigingen.

WWW.HERWERS.NL

Vul de gegevens van uw auto en uw persoonlijke gegevens in op het taxatieformulier. Binnen 1 werkdag krijgt u van Herwers een gratis en vrijblijvend bod op uw auto. Vul ons formulier compleet in om zo snel mogelijk een passend voorstel te ontvangen

Herwerskooptuwauto geeft binnen 24 uur  gratis en vrijblijvend een bod op uw auto. Het maakt niet uit of het om een jonge occasion of een auto met iets meer ervaring gaat. U krijgt altijd direct een persoonlijke bieding van Herwers. 

Vervolgens brengt u de auto of halen wij deze bij u op. Herwerskooptuwauto.nl verzorgt de administratieve afhandeling, de financiële zaken, de vrijwaring en de overdracht. Zonder verrassingen achteraf. Herwers is RDW-erkend en daardoor heeft u als verkoper de garantie dat u veilig en vertrouwd uw auto verkoopt.

Met het afgesproken inlevermoment staat het geld op uw rekening.

Heeft u nog vragen?

 

Wij houden het graag zo persoonlijk mogelijk. Uw vraag wordt dan ook doorgestuurd naar de (voor u) dichtsbijzijnde vestiging.

U bent ook in onze showrooms uiteraard van harte welkom. Bij ons staat de koffie standaard klaar.